Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2009 15:09 - Каква е истинската цена на пластичната хирургия
Автор: geronimo14 Категория: Технологии   
Прочетен: 1087 Коментари: 0 Гласове:
0



Изпитвате неудовлетвореност от външния си вид и дори смятате, че ако носът ви беше с различна форма, животът ви щеше да се "случи" по по-благоприятен начин? Искате да се отървете от физическия си недостатък и обмисляте козметична операция? Поздравления, вие сте един от мнозината, решили да променят съдбата си чрез промяна във външния си вид.

imageСъвременният живот поставя пред нас много изисквания в личен, социален и професионален план, голяма част от които са свързани с начина, по който изглеждаме. Проучвания на американски психолози показват, че до 70% от първото впечатление при среща се дължи на външния вид. В наши дни все повече жени и мъже са изправени пред желанието да променят външния си вид. Доказателствата в полза на разрастващата се индустрия на пластичната хирургия са проучванията, показващи, че само за 10 години въпросният бранш в медицината бележи повече от 700-процентов ръст.

Медицинско проучване сред жените със западащи бракове показва, че въпросните лица са убедени, че изтъняването на фигурите им с липосукция или изпъването на бръчките по лицата им ще подобри състоянието на брака им. Всъщност, те са били наполовина прави. Наистина телата им са станали по-красиви. Но това не е задържало на всяка цена мъжете им вкъщи.

Неудовлетвореността от външния вид често се свързва с ниско самочувствие, липса на увереност и емоционална нестабилност. Именно тези фактори карат хората да потърсят избавлението, което предлага козметичната хирургия. Ако имате усещането, че новото лице, по-тънкият кръст или по-големите гърди ще ви направят по-щастливи, то за съжаление трябва да ви разочароваме и да разрушим мита за красотата, излизаща изпод скалпела. Въпросните естетично-хирургически процедури могат дори да влошат психологическите ви проблеми.



Тагове:   цена,   каква,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: geronimo14
Категория: Забавление
Прочетен: 1059313
Постинги: 197
Коментари: 90
Гласове: 2610