Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2009 18:29 - 10 на начините да вбесиш колегите си
Автор: geronimo14 Категория: Забавление   
Прочетен: 1919 Коментари: 1 Гласове:
0




Искаш ли да знаеш как да накараш колегите си да те мразят? Следвай тези съвети. Това са най-сигурните начини да накараш колегите си да тръпнат в очакване на деня, в който ти няма да си сред тях. Но ако искаш да създадеш хармония на работното си място, просто избягвай това поведение.

1. Говори на висок глас по мобилния си телефон... Особено, когато си в тоалетната.

Колегите ти не искат да слушат личните ти разговори по телефона. Те не са толкова забавни за останалите, колкото за теб самия. Още повече, колегите ти не искат да те слушат как говориш докато си в тоалетната. Неудобно е някак си.

2. Присвои си заслугите за цялата свършена работа.

Когато шефът ти те хвали за добре свършена работа, въобще не споменавай, че са ти помогнали. Защо му е изобщо да знае? Работа в екип – друг път. По-добре да изглежда все едно си свършил всичко сам. А при следващия проект, когато пак имаш нужда от помощ, познай къде ще бъдат колегите ти. Не и в твоя екип.

3. Ходи на работа болен.

Ако имаш настинка или си лепнал стомашен вирус, давай – разпръсквай бацили наоколо. Колегите ти ще са ти благодарни. Или пък няма? Е, да се надяваме, че ще проявят здрав разум, ще си вземат болничен и ще престанат да разпространяват заразата.

4. Споделяй всичко с колегите си.

Колегите ти са любопитни същества и е в техен интерес да им казваш абсолютно всичко за личния си живот – дори ако, и най-вече ако, ги кара да се чувстват неудобно. Нека мотото ти бъде “колкото повече, толкова повече”.

5. Обсъждай с колегите си религиозни и политически въпроси.

О, религия и политика... Две теми, по които всички хора на този свят са на едно и също мнение. Е, не точно. Колегите ти може да се окажат много чувствителни на тези теми, така че ако искаш да ги засегнеш набързо, постарай се да им обясниш защо твоите възгледи и виждания са единствените правилни в случая.

6. Разказвай мръсни вицове по време на работа.

Всеки се смее на хубав виц, нали? Това може да е вярно, но докато повечето хора оценяват хубавите вицове, много от тях се засягат от мръсните вицове. Това не е твой проблем, така че продължавай да си ги разказваш, но да не се изненадаш, ако някой ден се окажеш обвинен в сексуален тормоз.

7. Засипвай колегите си с нежелана поща.

Препращай тонове имейли на всичките си колеги. Съдържанието няма значение. Изпращай всичко – пожелания за сбъднато щастие, вицове, петиции. Спами си ги спокойно. Бъди сигурен, че ще си мислят за теб, докато натискат бутона “Изтрий”.

8. Дъвчи шумно. Дъвка.

Нищо не звучи толкова апетитно както звука от мляскане на дъвка и пукане на балончета. Можеш да докараш колегите ти до полуда, но не беше ли това и основната ти цел?

9. Не си изпълнявай задълженията.

Ако не изпълняваш своята част от работата, поверена на твоя отдел, колегите ти ще трябва да те покриват. После ще бъдат толкова изтощени, че чак няма да им остане време да ти благодарят.

10. Говори на колегите си пренебражително.

Може да си мислиш, че това е начина да покажеш превъзходство и да се издигнеш в очите на колегите си, но чрез снизходително поведение, няма да изглеждаш по-силен. Но можеш да си сигурен, че ще накараш колегите си да те презират.


Тагове:   забава,


Гласувай:
0



1. анонимен - 11.Не спирай да се оплакваш от съдбата си.
24.03.2009 09:06
Понеже мъжа ти те е напуснал,децата те нерват и целия свят е виновен за това,а ти горката си душица просто.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: geronimo14
Категория: Забавление
Прочетен: 1058532
Постинги: 197
Коментари: 90
Гласове: 2610