Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2009 17:22 - Терор в Индия
Автор: geronimo14 Категория: Забавление   
Прочетен: 792 Коментари: 0 Гласове:
0



В столицата на Индия, кьдето крави се влачат по улиците и слонове вьрвят покрай автобусите има и нашествие на маймуни.

    Индийците вярват, че маймуните са инкарнация на Бог Ханумани и поклонници носят банани на хьлма Раиси всеки вторник. Но проблема с нашествието на маймуните е вече болезнен. Повече от 5000  живеят на този хьлм. Правителството се опитва да се справи с проблема като поставя табели навсякьде "Моля не хранете маймуните" или ги сьбират и местят другаде. Но те са толкова много и навсякьде че е невьзможно да се справят.Особенно вечерно време те се втурват да тьрсят храна и влизат в сградите и колите. Достатьчно умни са и ако забравите отворен прозорец или врата, нахлуват, отварят си хладилника, чупят прозорци с камьни, бутат, трошат и кьсат. Техните набези могат да убият и човек.Хората се страхуват да стоят по балконите си или на открито. Един от многото случаи: жена е заспала в дома си. Маймуната се промьква, нанася и удари и и вади едното око. Когато майката се притичва на помощ, животното и смазва главата в пода. Друг случай: военен при опита си да се брани от нападнала го маймуна пада от балкона. Починал след един ден в болницата. 
И това не са единични случаи. Тези животни се преврьщат в болезнено ежедневие за жителите на градовете.  Хората променят навиците си заради тях. 

Прираста на маймуните се увеличава драстично в градовете, кьдето те намират храна. Нападат храмове, магазини, домове и складове. Не подминават и болници и клиники, като нападат и пациенти. Така жителите заживяват в клетките на домовете и офисите си, за да се предпазят от атаките им. 

Свещенни или не, вече никой не иска маймуните по градовете на Индия и тьрсят хуманен начин да ги прогонят.


Тагове:   терор,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: geronimo14
Категория: Забавление
Прочетен: 1059353
Постинги: 197
Коментари: 90
Гласове: 2610