Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2009 15:22 - Да си сравним „патлаците“
Автор: geronimo14 Категория: Забавление   
Прочетен: 1097 Коментари: 0 Гласове:
0




image    Кой е по-, по-, най-? Или по-точно казано,  на кого му е по- от на другите. Пък било то по-голям, по-дебел, по-красив, по-надясно, по-наляво или просто „ПО“. Така е, мъжете обичат да говорят за пенисите си. Обичат да си ги сравняват, коментират, изтъкват и разказват притчи и легенди за тях.

     И съответно, на който му е по-, той е по-добрият любовник.  А дали е така?

    За съжаление, много мъже вярват, че „Да“. И за още по-голямо съжаление смятат, че „наличието на голям инструмент“ е равно на „голям любовник“. Нека развенчаем веднъж завинаги илюзията, че размерът е основополагащ. Защото не е!

    Факт е, че самоуважението на мъжа и чувството му за идентичност се крие в мъжката му  гордост. Отделянето на особено внимание на размера от наша страна си е биологично заложено. Така, както елените сравняват рогата си, се идентифицираме и ние с пенисите си. Прекалената загриженост за размера обаче, е излишно безпокойство.

image    Доказано е, че „Средностатистическият“ пенис при ерекция достига 12 см. По-големите са ефектна гледка, но със сигурност не са по-ефективни, освен като визуален стимулатор. По-малките вършат същата работа точно толкова добре, колкото и по-големите. Много жени се ентусиазират от мисълта за нещо голямо, но малко от тях могат да отчетат някаква разлика въобще.

    Друга основна заблуда е, че размерът на члена в невъзбудено състояние по някакъв начин обуславя размера му по време на ерекция. Много малки невъзбудени пениси могат да достигнат значителен размер, когато са възбудени. И обратното - пениси, които изглеждат големи  в отпуснато състояние, при ерекция почти не променят големината си.

    Размерът няма нищо общо с удоволствието, което може да изпита жената от партньора си, тъй като женският оргазъм не зависи от дълбочината на проникване. Напротив, колкото по-навътре е проникването, толкова по-голяма е вероятността да изпита болка партньорката ти. При дълбоко сношение има опция членът да се допре до яйчника, което е придружено с болка. Питайте всяка жена и тя ще ви каже, че най-важно е как движите пениса си по време на самия полов акт , а не колко е голям. Защото, за да се засегне прословутата  G-точка, е от особено значение как ще го завъртиш, ако мога така да се изразя.

image

    Понякога при пенисите се получава лека асиметрия. Не трябва да се страхуваш от това. Няма нищо нередно. По-скоро е от значение еректиралият член да не се извива или използва при пози, където по невнимание може да се огъне.

    Също избягвай да го вкарваш във влагалището преди да е напълно втвърден, защото може да си докараш сериозен проблем. Поради същата причина избягвайте и всички онези различни приспособления за увеличаване посредством вакуум, всмукване, напомпване и какво ли не още. Реално няма начин размерът на мъжкия полов орган да бъде увеличен. За миг може привидно да наддаде, но това е илюзия, обоснована на търговски трикове и спекулации. Уголемяването е толкова възможно, колкото да се опитаме да повишим ръста си.

    Така че, стига сме се терзали с догадки. Също смятам, че е време да престанем и скришно да мятаме критични погледи към пениса на уриниращия до нас в общата тоалетна. Един хладен душ, например, е в състояние да смали и най-надарения мъж до пропорциите на гръцка класическа статуя.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: geronimo14
Категория: Забавление
Прочетен: 1059557
Постинги: 197
Коментари: 90
Гласове: 2610